Nya vuxenleksaker och andra nyheter


Satisfyer Pro Penguin Next Generation åter i lager

Den söta lilla pingvinen är tillbaka! Många har frågat efter den, och äntligen har vi fått in den i lagret igen! Den här lilla gynnaren är - precis som de övriga sexleksakerna från Satisfyer - en vuxenleksak som pulserar över klitoris till en helt otrolig upplevelse! Den har sådan hög kvalité, att den kommer med hela 10 (!) års fabriksgaranti!

Läs mer →

Nedräkningen mot BLACK FRIDAY fortsätter!

Än fler sexleksaker på REA - upp till 20% idag! Vi fortsätter våra prissänkningar på en mängd sexleksaker under Black-Friday-perioden varje dag fram till och med Cyber Monday! Dagens tips är Idag vill vi tips om Real Feel Deluxe No 5, en härlig dildo i det naturtrogna FantaFlesh-materialet från amerikanska Pipedream. Med sugkopp och härlig ådring är den helt rekommenderad!

Läs mer →

BLACK FRIDAY-REA på sexleksaker

Årets stora REA är här Vi sänker priset på en mängd utvalda sexleksaker under Black-Friday-perioden varje dag fram till och med Cyber Monday! Idag vill vi tips om Icicles No. 60, en härligt böjd glasdildo från amerikanska Pipedream för perfekt g-punktsstimulans.

Läs mer →

Sexleksaker mot cancer

Sänkta priser på rosa sexleksaker

Vi vill uppmärksamma behovet av forskning genom lyfta fram rosa sexleksaker under oktober. I ett led att stödja forskningen mot bröstcancer skänker vi därför pengar till Cancerfonden och sänker även priserna på en mängd produkter, bland annat från den amerikanska tillverkaren CalExotics.

De skänker sedan 2016 en del av sina intäkter från Inspire-serien till välgörenhet för bröstcancerdrabbade, och har under åren även sponsrat andra välgörenhetsorganisationer, såsom American Cancer Society, Angels Among Us Foundation, University of Minnesota Medical Foundation och American Red Cross

Läs mer →

Höst-REA på massageoljor, massageljus och massagekrämer

Köp härliga massageoljor till nedsatta priser

Erotik är inte bara sexleksaker, utan även grundläggande intimitet. När höstmörkret sänker sig, regnet och haglet (jodå, vi fick sådant här i Skåne idag) vräker ned och stormarna avlöser varandra, är det skönt att dämpa belysningen, sätta på diskret musik och njuta av att massera varandra.

Våra massageprodukter - oljor, ljus, krämer och gel - är av högsta kvalité, och passar utmärkt nu när hösten faller på. De avslappnande och svagt värmande oljorna ger en härlig, erotisk stämning som lättar upp i höstmörkret. Självklart är det helt säkert att kyssa på din partners inoljade kropp - många av våra oljor kan fås i ett flertal olika smaker.
Läs mer →

Du kan få 5% rabatt idag!

Tryck här för att läsa mer