Om Andromedas Lust

Vi brinner för att öka njutningen och minska tabu-beläggningen kring sexualitet. Andromedas Lust startade ursprungligen 2008 som ett sidoprojekt, men vi har sedan dess blivit en av Sveriges mest unika näthandlare.

Sexleksaker, njutningsprodukter och annat som tilltalar både kvinnor, män och hen, har alltid varit vårt fokus. Vi har aldrig haft någon fysisk butik. Vi har heller aldrig sålt porrfilmer. Vårt mål är inte heller att nå hundratals miljoner kronor i omsättning eller ha tio tusen produkter i vårt sortiment.

Vårt mål är att vara bäst på det vi gör - att leverera bra sexleksaker, sexiga underkläder och andra produkter, snabbt och diskret, till marknadens bästa pris.

Alla människor har sina egna preferenser, så därför har vi valt att ha ett varierat sortiment av kompletterande, men billiga sexleksaker. Vi har valt att lagerhålla ungefär 1.500 noga utvalda bra sexleksaker, sexiga underkläder och andra erotiska produkter. Vi plockar russinen ur kakan, och väljer bort alla lågkvalitativa produkter och nästintill identiska kopior som finns i parti och minut.

Vi håller noga kontroll på vilka sexleksaker ni kunder tycker är bra, och ser hela tiden till att - om - någon produkt dåliga recensioner, så plockas den bort ur sortimentet. Det är därför nästan inga av våra recenserade produkter har färre än tre stjärnor. Därför kan vi också utlova Sveriges unikaste garantier:

Vi som driver Andromedas Lust, har satsat våra egna pengar, istället för att ta dyra banklån. Allt för att kunna sälja billiga sexleksaker till så bra pris som möjligt. Vi arbetar så hårt för att ge det allra bästa priset, att vi självfallet även utlovar

Våra ledord är enkla:

Vårt lager ligger i Helsingborg, några kilometer från hamnen. Där kan vi i nära samarbete med importörerna optimera logistiken genom att arbeta på exakt samma sätt som i industrin - med "Just In Time". Vi kan därför minimera omkostnaderna för transporter, lokaler och lager, samt skicka din beställning redan samma vardag om du beställer läggs före 12:00.

Vår ambition är att 95% av beställningarna ska komma fram till dig på 2 arbetsdagar eller mindre.

Självklart förpackar vi dina sexleksaker och sexiga underkläder i vanliga bruna paket utan avslöjande text, märkning eller avsändare.

Väl mött, och glöm inte - livet är till för att upplevas!

Du kan få 5% rabatt idag!

Tryck här för att läsa mer