Här ovanför har du sett ett litet utdrag ur vårt sortiment av riktigt bra sexleksaker

Men detta är inte alla sexleksaker vi har. Vi har ännu fler vibrerande dildos, sexdockor, piskor, handbojor, vibrerande buttplugs, Fleshlight, wands, bondage- och BDSM-leksaker i huvudmenyn längst upp! Riktigt bra sexleksaker, vuxenleksaker, njutningsprodukter och annat som tilltalar både kvinnor, män och hen, är vårt fokus.

Vårt mål är att vara bäst på det vi gör - att vara det naturliga valet när du vill köpa bra sexleksaker och andra produkter, snabbt och diskret, till ett riktigt bra pris! 

Vi plockar russinen ur kakan, och väljer bort alla dåliga sexleksaker och nästintill identiska kopior som finns i parti och minut. Vi väljer, i möjligast mån, sexleksaker från Sverige, UK, Tyskland, USA och Kanada. Vi har valt att lagerhålla ungefär 1.500 bra sexleksaker och andra vuxenleksaker, bland annat ekologiska glidmedel och ekologiska massageoljor. Vår ambition är att fasa ut dildos av PVC till förmån för vuxenleksaker av silikon, TPE och TPR. Det är helt enkelt mycket bättre material. Självklart säljer vi bara CE-märkta sexleksaker som följer EUs hårda RoHS-direktiv om giftfria sexleksaker och är elektriskt säkra. De allra flesta produkterna säljs även i USA, och därför är de även godkända av FDA (Amerikanska livsmedels- och läkemedelsverket). Vi vägrar sälja giftiga sexleksaker!

Återvinningsinstruktioner

  • Dildos och sexleksaker som är uppladdningsbara läggs närmaste batteriholk.
  • Vibrerande dildos och andra vuxenleksaker som är batteridrivna, eller ansluts till vägguttag, läggs bland elektronikavfall.
  • Förpackningarna från alla vuxenleksaker skall sorteras baserat på material; Papp respektive wellpapp för sig. Plastförpackningar räknas dock som brännbart och blir fjärrvärme, om det inte finns återvinning av plastförpackningar.
  • Övriga produkter, såsom de flesta  vibrerande dildos, vibrerande buttplugs, och dongs utan vibrator, BDSM-leksakerna, piskor, handbojor, och bondagerep mm, går som brännbart i närmaste soprum eller återvinningsstation.

Du kan få 5% rabatt idag!

Tryck här för att läsa mer