Sexleksaker med prisgaranti - få hela mellanskillnaden tillbaka!

Sexleksaker brukar vara en ren chansning att köpa. Men de bästa sexleksakerna är billigast att köpa hos oss på Andromedas Lust. Vi ger därför prisgaranti på alla våra produkter.

Vi drivs nämligen av två saker: Vi ska bara sälja de bästa sexleksakerna, till det billigaste priset. Andra webbutiker påstår sig det, men vi arbetar aktivt och stenhårt för att de dig maximal valuta för pengarna. Vi erbjuder därför hela mellanskillnaden tillbaka, om du - mot förmodan - hittar samma produkt billigare i någon annan svensk webbutik..

De allra flesta andra webbutiker drivs som ett komplement till en fysisk butik i någon av våra småstäder. Men vi har ingen fysisk butik med skyltfönster, skyltning, dyr hyra, och 3 anställda som håller öppet på kvällar och helger.

Andra webbutiker har väldigt stora lager som kostar pengar och tar stor plats för att de ska kunna leverera så snabbt som möjligt. Men vi arbetar på exakt samma sätt som i industrin - med "Just In Time" och har därför ett minimalt lager av varje produkt - men det är tillräckligt stort för att kunna leverera 95% av beställningarna inom 2 arbetsdagar.

Andra webbutiker försöker locka med ett sortiment på tio tusen produkter som du inte vill ha.. Vi plockar russinen ur kakan och säljer bara de allra bästa produkterna.

Andra webbutiker har tagit stora banklån för att växa på spekulation. Vi väljer istället att inte växa snabbare än vi har råd. Och vi har ett väldigt nära samarbete våra leverantörer och fabriker, så vi kan pressa våra transportkostnader och minimera leveranstiden.

Allt detta gör att vi kan garantera, att du inte kan köpa någon av våra produkter någon annanstans.

Så här enkelt är det att utnyttja vår prisgaranti:

  1. Den dagen du upptäcker att en webbutik lyckas erbjuder ett billigare pris, ta en skärmdump av webbutikens hemsida. Skärmdumpen ska visa datumet, deras pris på produkten, och produktens namn och (i förekommande fall) eventuell variant.
  2. Maila kvittensen du fick när du köpte produkten från oss, tillsammans med skärmdumpen, till prisgaranti@andromedaslust.com.

Du får ett mail tillbaka med en rabattkod motsvarande hela mellanskillnaden.

För de exakta villkoren, se våra allmänna köpvillkor.

Du kan få 5% rabatt idag!

Tryck här för att läsa mer